Horo Tupp Odyssey

  • 299,-
På lager
Lagerbalanse: 6
Leverandør: Horo Tips
Del

Horo Tupp Odyssey

Nyhet 2024!

14 cm diameter.  Spille tupp i Medium.

Denne tuppen som nesten skinner i blått er veldig holdbar, medium fasthet og lover raske skudd.
Lav defleksjon med veldig god spin retention.
Dette er spilletuppen til HORO Tips.
Nyhet fra Portugal i 2024; en ny serie med tupper som lover å ta verden med storm.
De er håndlagde i Portugal av noen originale smartinger som har testet det hvite ut av øyet sitt så du får det ultimate produktet.

Fra 2024 er har KBC deres agentur i Skandinavia.

*HORO Tuppene er 100 % førsteklasses håndlagde tupper som ble født i 2020 fra kunnskapen til høyt erfarne spillere og håndverkere som strekker seg over mer enn et tiår med mål om å produsere de beste tuppene for biljard.
Ved å investere mange år i å forstå behovene til spillerne og spillet, og etter hundrevis av eksperimenter for å definere presise teknikker for å produsere de beste biljardtuppene, er Horo Tips stolte av å ha utviklet game changer-produkter som kan øke spillernes ytelse på alle nivåer. Derfor har Horo en tupp for hvert spill: fra myk til teknisk, til hopp og brekk. 

 
Selv om Horo Tips fortsatt er et ungt merke, så har de på grunn av den toppmoderne kvaliteten og innovasjonen på produktene sine, sikret seg anerkjente spillere som Albin Ouschan, Cristina Moscetti og Felix Yao.
Horo er veldig stolte av hvert produkt de har i katalogen sin, og er sikre på at du vil bli utrolig fornøyd med kjøpet ditt.
Vi er ikke i tvil om at Horo Tips-produktene øker spillet ditt til neste nivå!


KBC er veldig stolt over å kunne få Horo Tupper med i vår katalog.