Om kjøp og returer


KBC returpolicy

Bytte

Hvis du ikke er fornøyd med produktene du mottar ber vi om at du tar kontakt med oss umiddelbart du har mottatt varen.
Angreretten er 14 dager etter norsk lov, men desto fortere du tar kontakt desto bedre.
Varen må være ubrukt og returneres helt ubrukt for at angreretten skal være gyldig med original innpakking hvis det fulgte med varen. Denne må ikke være ødelagt på noen måte.
Varer som er spesial bestilt til deg eller som vi lager er ikke underlagt angrerett på samme måte. Vennligst ta kontakt hvis du ikke er fornøyd så ser vi hva vi kan gjøre for deg.
I henhold til angreretten så er spesialbestillinger og custom bestillinger ekskludert fra angreretten.

Køer som er kjøpt for å bli prøvd, og deretter ikke svarer til forventninger er heller ikke godkjent for retur. Køer vi selger er underlagt strenge krav til Garanti og tar vi i de retur så skal de være helt ubrukte. Dvs ikke et støtt og helt uten å ha blitt krittet. Alle kunder er velkommen til å ta å komme å se på køer i showrommet i Fredrikstad.
Vi selger ikke, eller leverer ut Demokøer under noen omstendigheter.


Kontakt oss via mail og send varen tilbake i posten. Du kan erstatte produktet med et annet, eller i tilfelle erstatningen skyldes en funksjonsfeil, vil den bli byttet ut med et nytt produkt som så sendes til deg igjen. Kunder er selv ansvarlig for returen og det vil ikke bli refundert penger for retur.
Vi sender derimot ut erstatning gratis hvis feilen ligger hos oss.

Vår mail er [email protected]

Retur

Hvis produktet ikke svarte til dine forventninger, kan du returnere og få pengene tilbake. Kontakt oss innen 14 dager etter mottak av produktet og informer oss om at du ønsker å returnere det. Send den deretter tilbake til oss på følgende adresse: Bye & Bye Verksted AS. Roald Amundsensvei 31, 1654 Sellebakk.

Refusjon 

Vårt mål er å håndtere returen innen 7 virkedager etter at den er mottatt på vårt lager. Beløpet vil bli refundert til deg innen 30 dager etter at returen er behandlet.
Vi vil aldri gi igjen med kontanter, og har du handlet gjennom Klarna kommer pengene fra dem. Har du handlet på Stripe kommer pengene fra dem.
Du vil også få beskjed om returen din ikke er godkjent innen 7 dager. Da kan du enten hente den i Fredrikstad, eller be om at den sendes tilbake til deg. Du betaler porto.


Mvh 

KBCues.com