Ignite forstykker

Ignite 12.2


Nå er endelig produksjonen i gang igjen med Mezz sitt berømte IGNITE 12.2 karbon forstykker.
Denne gangen kommer de i gjengene United, Wavy, og Wavy 2 som er til alle Mezz sine forstykker lagd etter 2022. 

Du får den i 29" og 30". Den siste vil vi ikke ta inn i sortiment og er derfor KUN PÅ BESTILLING. 

Du kan forhåndsbestille nå, men datoen står på de forskjellige gjengene. 

Ignite 12.2 er lagd av Japansk karbon fiber tiltenkt rom industrien, med det de kaller "Ignite Compisite Laminating Technology" Kort blir det ICLT.


Nå har de også videreutviklet tuppen med en teknologi de kaller "new responsive front-end design" og lagt inn en vibrasjons dempende kjerne.

Overflate: 

IGNITE-forstykket  skal ikke under noen omstendigheter slipes eller modifiseres, da det vil skade forstykkets ytre finish og skade kvaliteten på IGNITE-forstykket.

 I tillegg kan dette skape mikrosprekker som kan frigjøre potensielt skadelige ingredienser som er farlige for ens helse. Enhver behandling med kjemikalier på IGNITE-forstykket, inkludert rengjørings- og kondisjoneringsvæsker, vil forringe ytelsen og ugyldiggjøre den begrensede levetidsgarantien til IGNITE-forstykket. Ikke bruk noensinne pulver eller væsker på IGNITE-forstykket. 
For vedlikehold av overflaten til IGNITE-forstykket, anbefaler vi å bruke våtservietter eller klut med isopropylalkohol (80%).

Disse får du kjøpt her:  Ignite Wipes

Tuppen: Tuppen av karbonfiberkompositt IGNITE-forstykket er konstruert med IG-tuppplate, IG Powerplate og høyytelsestuppen ZAN. Det er forbudt å pusse akselen og alt vedlikeholdsarbeid, inkludert utskifting av tupper, må utføres av et autorisert Miki-reparasjonssenter eller en profesjonell reparatør ved bruk av et spesielt sett med verktøy. Å få utført vedlikeholdsarbeid med ikke-autoriserte fagfolk eller verksted kan skade IGNITE-akselen og oppheve den begrensede levetidsgarantien. 

Hvis du er i tvil om din nærmeste representation eller reparatør godkjent av Mezz så trykker du her: KBC Verksted.