KBC er offisiell  forhandler av Exceed.

Exceed er luksus merket til Miki, som også lager Mezz. Køene lages i veldig små numrerte serier, med det ypperste av materialer og design.

Hvordan får DU en Exceed kø?

De fleste køer som kommer ut går rett til samlermarked i USA, Midteuropa og Asia. Men vi kan få tak i disse på lik linje med alle andre land. Derfor har vi laget en mailing liste til kunder som er interesserte i Exceed Cues. Meld deg på her og vi sier ifra når en Exceed cue kommer på markedet. Her er alle køer unike og laget på ordre.
Vi selger til hele Europa og Skandinavia. Asia kan vi dessverre ikke sende til. 
Men er du interessert i en Exceed kø så må du sende oss en mail i dag, og så må du faktisk handle når vi gir deg muligheten.
For hvis du ikke gjør det så har resten av verden handlet før deg.

Prisene på en Exceed kø begynner på ca 20 000,- på en Merry Widow kø og går veldig fort oppover desto mere fancy design og innlays. Ved en bekreftelse på mail så sender vi deg en betalinglink og kontrakt. Vi sier så ifra når køen din er hos oss, og klar til å sendes ut til deg.


Miki Co, LTD.

Miki Co., Ltd. er et familiedrevet firma etablert i 1960. Det er den samme familien som driver nå , som startet det, og dette gjør det til det eldste kømaker selskapet i verden. Hele tiden med innovasjon og kunnskap som hovedideen bak sine køer. Selskapet ligger i dag i Tomioka, Gunma i Japan. 

Kiriane

Kirikane er en japansk kunstform som tar lag på lag med gull og platinuim løv oppå hverandre og baker de inn i en form som blir intrikate mønstre og design. Man tror at kunstformen går helt tilbake til 700 tallet og er en buddhistisk kunstform. 

I 2021 kom "Miyabi"-køene som tok i bruk denne kunstformen. Køene var faktisk å få tak i for norske kunder en ørlite sekund, og prisene var skyhøye. 
Les mere HER!Born to Perform.
KBC sine Tilbehør fra Exceed
Ser du her:


EXD2-23Nw

I 2023 fikk vi en kø fra Exceed.
Det var EXD2-23NW.
Den kostet 59 954,-. 

Den var med Ebony, og sort Courly Maple med Paua skjell i innleggene.
Den gikk ikke til norsk kunde.
Ønsker du en Exceed kø så setter du deg på mailing listen over. 

Mvh KBC