KBC er offisiell  forhandler av Exceed.

Exceed er luksus merket til Miki, som også lager Mezz. Køene lages i veldig små numrerte serier, med det ypperste av materialer og design.

Hvordan får DU en Exceed kø?

De fleste køer som kommer ut går rett til samlermarked i USA, Midt Europa og Asia. Men vi kan få tak i disse på lik linje med alle andre land. Derfor har vi laget en mailing liste til kunder som er interesserte i Exceed Cues. Meld deg på her og vi sier ifra når en Exceed kø kommer på markedet. Her er alle køer unike og laget i et utrolig lite antall!

Markedet er i dag overopphetet og vi opplever en enorm mengde mennesker som vil kjøpe Exceed køer.
Dessverre så klarer ikke Exceed å levere til en brøkdel av de som vil ha.
Derfor har vi laget et system som vi håper er rettferdig, for vi ønsker i det lengste at våre Exceed køer går til det nordlige markedet.

Meld deg på mailing listen vår og du vil få en link til køen vi har for salg. her må du svare umiddelbart, og den første som svarer vil få en ny betalingslink til køen. 

Linken er ikke åpen for noen andre enn  kunder på
mailing listen

Den første som kjøper køen i nettbutikken vil da være den utrolig heldige "vinneren" av å få kjøpe en Exceed kø. 

Prisene på en Exceed kø begynner på ca 20 000,- på en Merry Widow kø og går veldig fort oppover desto mere fancy design og inlays. Som regel ligger de på 50-70 tusen de vi har sett komme fra Japan de siste årene.

Du kan dessverre ikke be Exceed lage en kø til deg, eller be om en kø de har laget tidligere. De køene du ser på nettsiden til Exceed er som et showroom, og ikke køer for salg.

Vi beklager på det sterkeste den situasjonen vi nå opplever med Exceed køer og håper du tar kontakt for at du skal bli den stolte eier av en Exceed kø.

En Exceed kø er ikke noe du kjøper, du opplever! 

International Info on Exceed: Please read here!

Mvh KBC


Miki Co, LTD.

Miki Co., Ltd. er et familiedrevet firma etablert i 1960. Det er den samme familien som driver nå , som startet det, og dette gjør det til det eldste kømaker selskapet i verden. Hele tiden med innovasjon og kunnskap som hovedideen bak sine køer. Selskapet ligger i dag i Tomioka, Gunma i Japan. 

Kiriane

Kirikane er en japansk kunstform som tar lag på lag med gull og platinuim løv oppå hverandre og baker de inn i en form som blir intrikate mønstre og design. Man tror at kunstformen går helt tilbake til 700 tallet og er en buddhistisk kunstform. 

I 2021 kom "Miyabi"-køene som tok i bruk denne kunstformen. Køene var faktisk å få tak i for norske kunder en ørlite sekund, og prisene var skyhøye. 
Les mere HER!Born to Perform.
KBC sitt Tilbehør fra Exceed
Ser du her!


EXD2-23Nw

I 2023 fikk vi 1 kø fra Exceed.
Det var EXD2-23NW.
Den kostet 59 954,-. 

Den var med Ebony, og sort Courly Maple med Paua skjell i innleggene.
Den gikk ikke til norsk kunde.
Ønsker du en Exceed kø så setter du deg på mailing listen over. 

Mvh KBC

EXC2-21NE2w/Le

I Mars 2024 fikk vi denne køen til å legge ut på mailing listen.

Den mest eksklusive køen vi har hatt inne hittil, og den kom på 60900,- 
Den er av Ibenholt og Rosa Elfenben tre (ikke elefant) med kobber og skjell i Torquays med elfenbenfarget Juma. 

Expro forstykke og Zan Plus2 M tupp. Jointen er Wavy 2.

Den gikk ikke til Nordisk kunde! Så vennligst skriv deg på listen vår nå!

Mvh KBC