Horo White Storm, Hopp tupp

  • 329,-
På lager
Lagerbalanse: 21
Leverandør: Horo Tips
Del

Horo Tupp White Storm

Nyhet 2024!

15 cm diameter. Hopp Tupp.

The White Storm er konstruert til å reagere øyeblikkelig med ballen så fort tuppen treffer ballen.

Den minimerer defleksjon og lover ekstrem kontroll og nøyaktighet. Akkurat det du vil ha av et hoppstøt.Nyhet fra Portugal i 2024; en ny serie med tupper som lover å ta verden med storm.
De er håndlagde i Portugal av noen originale smartinger som har testet det hvite ut av øyet sitt så du får det ultimate produktet.

Fra 2024 er har KBC deres agentur i Skandinavia.

*HORO Tuppene er 100 % førsteklasses håndlagde tupper som ble født i 2020 fra kunnskapen til høyt erfarne spillere og håndverkere som strekker seg over mer enn et tiår med mål om å produsere de beste tuppene for biljard.
Ved å investere mange år i å forstå behovene til spillerne og spillet, og etter hundrevis av eksperimenter for å definere presise teknikker for å produsere de beste biljardtuppene, er Horo Tips stolte av å ha utviklet game changer-produkter som kan øke spillernes ytelse på alle nivåer. Derfor har Horo en tupp for hver type spill: fra myk til teknisk, til hopp og brekk. 

 
Selv om Horo Tips fortsatt er et ungt merke, så har de på grunn av den toppmoderne kvaliteten og innovasjonen på produktene sine, sikret seg anerkjente spillere som Albin Ouschan, Cristina Moscetti og Felix Yao.
Horo er veldig stolte av hvert produkt de har i katalogen sin, og er sikre på at du vil bli utrolig fornøyd med kjøpet ditt.
Vi er ikke i tvil om at Horo Tips-produktene øker spillet ditt til neste nivå!


KBC er veldig stolt over å kunne få Horo Tupper med i vår katalog.