Kamui Kritt Roku

  • 290,-
På lager
Lagerbalanse: 6
Del

Ord fra Kamui selv: For å oppnå best ytelse kan vi fokusere på kontaktpunktet mellom spilleren og håndballen, og når vi fortsetter med utviklingen av kranen, kan vi ignorere tilstedeværelsen av choken, som er en annen viktig faktor som eksisterer mellom kranen og håndballen. Forsvinningen var begynnelsen på choke-prosjektet.

For å maksimere ytelsen til KAMUI-kraner, må chokeytelsen være på samme nivå eller høyere, og mens jeg prøvde alle materialer og produksjonsmetoder hver dag, innså jeg at KAMUIs holdning, "barbering av", er nødvendig. Jeg gjorde.

Det er den høyeste kvaliteten som oppnår de viktigste ytelsene som kreves for choke, grep, lim og robusthet på en balansert måte med minimumselementene. Ideen om "nærmeste fylling" var nøkkelen til å nå disse målene. Og det utfylte skjemaet skal frigis i sekskanten som symboliserer det. Dette har vært hovedpunktene i det underliggende prosjektet siden den tiden.

Deretter, etter en lang forbedringsperiode fra utgivelsen av 0,98 og 1,21, er choken på nivået som oppfyller målstandarden fullført. Fra utviklingskonseptet ble navnet endret til "ROKU".